Головна > Новини > Подружня пара з Швейцарії : «Ми пережили своє навернення в Меджуґор'є»

Подружня пара з Швейцарії : «Ми пережили своє навернення в Меджуґор'є»


3-05-2017, 18:29.

 

Подружня пара з Швейцарії : «Ми пережили своє навернення в Меджуґор'є»Подружня пара Крістіна та Звонімір Барачі приїхали в Меджуґор'є  із Швейцарії (м.Цюріх, Хорватська Католицька Місія). У них є 5-ро дітей, віком від 6-ти місяців до 10-ти років. Крістіна приїхала жити в Меджуґор'є тоді, коли розпочалась громадянська війна. Під час свого інтерв'ю на радіо «Mir» Меджуґор'є молода пара розповіла історію свого навернення, яка пов’язана із Меджуґор'єм – про те, як розпочалася їхня мандрівка з Богом саме в той час, коли у них народилася маленька дитинка і також те, як вони переїхали з нею жити сюди.

«Ми були виховані, як християни. Іноді  відвідували Святу Месу. Про Меджуґор'є знали зовсім не багато. Коли одружилися, відбулася наша перша мандрівка сюди, як подружньої пари і ось з тих пір ми приїжджаємо в Меджуґор'є щороку. Саме тут навчилися молитися разом. Наші серця стали наповнені миром та єдністю в Любові. Також ми відкрили для себе, що насправді означає перебувати в гармонії один з одним. Наша віра стала міцнішою – ми наблизились до Бога. Коли я тут, просто оновлююсь духовно – отримую більше сил, відчуваю любов та мир в своїй душі. Набагато легше тоді й у стосунках, коли повертаємось із Меджуґор'є до дому, бо завжди отримуємо так багато духовних дарів, наприклад: Любов, Радість, Мир у серці, Єдність в подружжі та у повсякденному житті, яке ми проживаємо разом зі своїми дітками. Це є просто повнота життя. І це прекрасно!», – сказала Крістіна, а її муж Звонімір додав: «Зараз ми не можемо собі навіть уявити того, щоб котрогось дня не йти на Святу Месу. Якщо ти не відвідав Месу сьогодні, це означає, що ти пропустив щось надзвичайно цінне в своїй душі та у серці. Кожного разу ми повертаємось до дому з Меджуґор'є з просто наповненими серцями. Меджуґор'є скріпляє мою душу, робить мене більш міцним і додає сил».

 

 


Повернутися назад