Головна > Новини > VII Меджуґорська молитовна зустріч в Україні “З Марією до Ісуса”

VII Меджуґорська молитовна зустріч в Україні “З Марією до Ісуса”


30-10-2015, 19:07.
VII Меджуґорська молитовна зустріч в Україні “З Марією до Ісуса”Ось уже сьомий рік поспіль в Україні проводиться Меджуґорська молитовна зустріч, метою якої є спільна молитва та духовний ріст. Цьогоріч така зустріч відбулася 17 жовтня 2015 р. у храмі Св. Мартина в м. Мукачеві. Тож хочемо поділитися з вами всім тим, що через неї Богородиця та Ісус нам дарували.
Під час молитовної зустрічі ми — всі ті, хто були присутні у храмі, та всі ті, хто стежив за програмою зустрічі в онлайні через Інтернет та радіо, — поєднувалися в молитві, молилися Вервицю, поклонялися Ісусові, присутньому в Пресвятих Дарах, слухали науки з послань Богородиці про піст і молитву. Також ми могли приступити до Таїнства Сповіді та очистити свої серця для найважливішого моменту — зустрічі з Ісусом у Євхаристії.
Кульмінацією молитовної зустрічі стали Свята Літургія, на якій ми прийняли Живого Ісуса, та Поклоніння Ісусові. До того ж ми мали чудову можливість поклонятися Ісусу в Пресвятих Дарах протягом проведення зустрічі — у каплиці біля храму знаходилися виставлені Пресвяті Дари. Кожен із нас міг побути з Ісусом у тиші. Коли поклоняємося Ісусові в Пресвятих Дарах, тоді на нас сходять великі благодаті. Саме це - наша особиста, щира зустріч з Ісусом, є найбільшим бажанням Богородиці. Богородиця завжди нам указує на Ісуса і веде до Нього.
Місіонер з Австрії Ґоттфрід Преннер під час конференцій поділився досвідом власного навернення. Дотик Божої любові та любові Богородиці перемінили його життя. Ґоттфрід розповів про перепони, які заважають нам іти з Богородицею та Ісусом шляхом святості, нагадав про велику цінність для Бога кожного з нас і заохотив усіх власним життям допомагати Богородиці – бути Її апостолами.
Терезія Ґажіова через слова Богородиці з послань відкривала нам велику силу молитви й посту. Заохочувала крок за кроком знаходити час на молитву, для Бога, надихала довірити й віддати Ісусові все своє життя, всім серцем просити Бога про дар Його любові. Бо коли маємо любов, то маємо ВСЕ; все минає, а ЛЮБОВ лишається. Молитвою і любов'ю можемо все, навіть те, що по-людськи нам здається неможливим.
Також ми могли більше дізнатися про піст, про його силу, про те, що постом можемо зупинити зло, війни, нещастя. Завдяки посту й через відречення ми будемо міцніші у вірі, здобудемо внутрішню силу переходити важкі моменти в нашому житті.
І зараз Богородиця знову запросила нас до співпраці з Нею. Молитвою і постом можемо допомогти Марії у здійсненні Божих та Її планів, Господь може діяти через нас.
Зустріч супроводжували чудові музиканти, які своїм співом-молитвою допомагали нам відкрити наші серця для Ісуса та Марії.
Хочемо подякувати всім вам, хто молився за цю зустріч. Особлива подяка всім священникам, які служили в сповідальниці та молитвою. Дякуємо за служіння всім волонтерам і людям доброї волі, що допомогли в організації молитовної зустрічі. А передусім вдячні Богові за всіх і за все.
Редакція "Світло Марії”.

Переглянути відеозапис трансляції зустрічі ви можете в розділі – медіа-відео
 
{informer=11}

Повернутися назад