Головна > Новини > VII Меджуґорська молитовна зустріч в Україні: свідчення молодих людей

VII Меджуґорська молитовна зустріч в Україні: свідчення молодих людей


30-10-2015, 19:05.
VII Меджуґорська молитовна зустріч в Україні: свідчення молодих людейДекілька свідчень молодих людей, які побували на молитовній зустрічі:
"Слава Ісусу Христу! Я була на Меджуґорській молитовній зустрічі в м. Мукачеві 17.10.15 р. Приїхала автобусом зі Львова, запросила двох подруг уперше поїхати на таку подію. Хочу поділитися своїми враженнями та відчуттями.
Коли ми слухали п. Ґоттфріда, то пролунали такі слова про сповідь: не варто ходити з тяжким гріхом, і взагалі, з будь-яким гріхом — варто відразу йти й покаятися, для того, щоб не втрачати можливості прийняти Ісуса! Щоб бути з Ним, щоб Він жив у мені. Тоді мої подруги вагалися, чи йти до сповіді, бо хотіли піти вже після повернення додому, але я мала натхнення сказати їм: ні, не чекайте, ідіть зараз, уже, тут чекає на вас Ісус, і саме про це зараз говорить п. Ґоттфрід. Подруги це прийняли й вирушили до Тайни Примирення та поєднання.
Після цього ми пішли на зустріч з Ісусом у Пресвятих Дарах, де мені хотілося побути в тиші, відчути Його присутність серед цього усього хаосу в світі, віддати Йому всі свої турботи й подякувати. Ця зустріч з Ісусом завершилася під час Адорації в храмі, коли могла бути близько до Ісуса і справді відчути Його присутність, відчути, що він близько, що Він любить мене, не зважаючи ні на що! У мене котилися сльози радості й водночас жалю за гріхи. До мене прийшло розуміння великої безмежної Божої любові, направду особистої зустрічі з Ісусом. Я ще раз переконуюся у великій силі Адорації, поклоніння Пресвятим Дарам, які змінюють життя, відкривають Живого Бога!
Дякую спільноті "Світло Марії” за молитовну зустріч, за свідчення, ділення і життя за посланнями Богородиці!”
Оля
"Дякую дівчатам, що запросили мене, бо на такій зустрічі я вперше. Дякую Марії, Яка покликала мене до Себе, адже у молитвах та свідченнях з Меджуґор’я я зрозуміла, що молитва, піст, віра і любов переможуть усе.”
Мар’яна 
VII Меджуґорська молитовна зустріч в Україні: свідчення молодих людей"Надзвичайно сподобалась зустріч, на яку я чекала з нетерпінням. Минулого року у Львові я вперше була на цій зустрічі. І я дякую Богові й Богородиці, що вдалось поїхати й цього разу. Молитви на вервиці, розважання, адорація — це як їжа для душі, необхідна для кожного. Тут я особливо відчула присутність Богородиці та Її опіку наді мною. Слава Богові за це!”
Наталя
"Зустріч із Марією — це завжди щось особливе, надзвичайне. Часом здається, начебто ти Її вже добре знаєш і тебе вже нічим не здивуєш, але Марія щоразу знаходить спосіб, як промовити до тебе, доторкнутись до твого серця по-новому. Ось так і цього разу. Їхав на зустріч у Мукачеві, особливо нічого не чекаючи, а повертався звідти не просто наповнений, а — переповнений… Її ласками й благодатями. Правдою є те, що через Марію Господь наділяє особливими дарами. Чого вартий лише той мир, який Вона через Духа вливає в наші серця. Цей мир вимиває все: труднощі, проблеми, переживання — і розливається по всіх куточках серця, поки повністю його не наповнить по вінця.
Маю знайому, яка скептично ставилась до меджуґорських послань і об’явлень Марії. Мої аргументи ніяк не могли її переконати. І от, коли стало відомо про зустріч у Мукачеві, я вирішив запросити її, щоб вона сама переконалася, що таке Меджуґор’є. Вона спершу сумнівалась, чи їхати, але пізніше погодилась. Мовляв, якщо вона не їде в Меджуґор’є, то тут уже Меджуґор’є приїздить до неї. І скільки ж Марія приготувала їй благодатей! Після зустрічі вона сказала: "Дякую, що запросив мене сюди, бо стільки всього взяла тут для себе. А якби не поїхала, то була б втратила і не отримала всього того, що приготувала Марія для мене”.
Приготувала все Марія, я лише передав запрошення.
Дякую, Маріє, що пам’ятаєш і піклуєшся про нас”.
Юра

 


Повернутися назад