Головна > Новини > Андреа Б’янко: «Я б хотів, щоб якомога більше людей отримали ту щедру Божу Благодать , яку я досвідчив в Меджугор’є»

Андреа Б’янко: «Я б хотів, щоб якомога більше людей отримали ту щедру Божу Благодать , яку я досвідчив в Меджугор’є»


29-10-2015, 16:46.
Андреа Б’янко: «Я б хотів, щоб якомога більше людей отримали ту щедру Божу Благодать , яку я досвідчив в Меджугор’є»Андреа Б'янко, 45-річний паломник із Больцано – міста, яке знаходиться на півночі Італії, нещодавно відвідав Меджугор’є. Він був гостем на радіостанції «Mir» Меджугор’є й поділився із нами історією свого життя. Коли йому був 21 рік, Андреа потрапив в жахливу автокатастрофу й втратив зір. Сказав, що це була велика Божа милість, що він вижив. Його життя після цього змінилося, але він не впадав в відчай, а натомість прийняв усе, як велику Благодать.
Він розповів, що його духовна подорож набула більшого сенсу завдяки пораді одного священика-кармеліта, який сказав йому: "Який же ти блаженний, що маєш Хрест". В той момент він хотів помінятися із отцем місцями, але, з плином часу, зрозумів, чому той сказав йому це. Андре є одружений і має чотирьох дітей. Він бере активну участь в багатьох організаціях для сліпих, а також для людей зі слабким зором. Виготовляє також скульптури із деревини, мармуру та кераміки. Він приїхав вперше у Меджугор'є в 1998 році– спочатку маючи сумніви стосовно того, що тут відбувається, оскільки раніше, із цього приводу, чув багато різних думок.
А це вже 40-раз, як він приїхав сюди, і попри те, що він приїздить сюди зі своєю сім’єю, він також привозить групи паломників. «Коли я приїхав сюди вперше, я був абсолютно байдужий, але пізніше трапилося так, що я почав збирати плоди Меджугор'є. Я зрозумів, що люди тут моляться з великою вірністю і почав цінувати тишу. Розпочав після цього відвідувати щоденну Святу Месу і тепер кожен раз відтоді розпочинаю нову духовну мандрівку. Ось тому я завжди прагну долучати в своє паломництво численну кількість людей, оскільки бажаю, щоб більше людей відчули радість та отримали благодать, яку ще тоді отримав я. Коного разу, коли я можу, записую слова зі священничих проповідей, молитви та свідчення. Пізніше, я переписую їх і оприлюднюю на веб-сайті, щоб знову ж таки люди могли відчути ту радість і благодать, яку я тут отримав, особливо ті, в яких немає можливості самим приїхати у Меджугор’є. Парафіяльна церква та каплиця, де стоять Пресвяті Дари, є моїми улюбленими місцями, так як там я можу зустріти живого Ісуса», – сказав Андреа.

Повернутися назад