Головна > Свідчення > Марія привела мою сім’ю до Бога

Марія привела мою сім’ю до Бога


1-11-2018, 22:51.
Марія привела мою сім’ю до БогаСлава Ісусу Христу!

Моє знайомство з Меджуґор’єм розпочалося близько семи років назад на меджугорській молитовній зустрічі в Латвії, у Ризі. Відтоді Божа Мати веде нашу сім’ю ближче до Бога.

Я та мої троє дітей охрещені як католики. А чоловік був атеїстом, хоча в дитячому віці був хрещений як старообрядець. Й ось на зустрічі всім дарували вервиці привезені з Меджуґор’я. Я подумала, що в нас із дітьми вервиці є, тож подарую цю чоловікові. Чоловік був дуже здивований, але нічого не сказав, просто посміхнувся.

За рік, у 2012-му, нам випала можливість поїхати до Меджуґор’я на дні молоді. Ця поїздка була великою мірою через цікавість і як екскурсія.

Звичайно, ми багато й із задоволенням молилися, але нічого особливого не чекали. У тій поїздці було чимало різних чудес, але більше зовнішніх й не зовсім зрозумілих. А ось по приїзді додому, протягом цих шести років, Бог вів нас у чудесний спосіб далі.

Мій чоловік Борис із невіруючого перетворився на справжнього християнина, конвертувався в католики, постійно ходить до костелу, зараз щодня читає Євангеліє, дивиться християнські передачі й слухає проповіді, і сам при нагоді розказує про свою віру. А також він каже, що це Марія покликала його через вервицю.

Ми входимо до молитовної групи, до спільноти співпрацівників Святої Матері Терези. Працюємо на кухні для бідних, читаємо лекції в школі Християнського Життя і Євангелізації Святої Марії з Назарета, Матері Церкви. Також улітку беремо участь у дитячому католицькому таборі. Маємо служіння серед ув’язнених і хворих.

Й ось це моя друга поїздка до Меджґор’я. це були реколекції тиші, посту й молитви. На жаль, я приїхала одна: чоловік приїхати не зміг, його не відпустили з роботи. Але він переказував сердечні вітання нашій Небесній Матусі й подумки був зі мною.

Цього разу все було по-новому, це була зустріч зі своїм серцем. Тут Божа Мати дала мені можливість зазирнути до глибини мого серця й побачити свої гріхи та свою слабкість. Допомогла мені ще сильніше відкрити своє серце Ісусові. На адорації в моєму серці відбулися зміни: я змогла примиритися зі своїм минулим, прийняти тих людей, із якими мені важко спілкуватися.

Я зрозуміла, що тільки в пості, тиші й молитві можна почути плани Бога на твоє життя, полюбити Хрест. На прекрасних зустрічах з отцем Марінко дізналася про ті речі, про які раніше не замислювалася. Найважливіше в нашому житті - це «отримати Бога», а не отримати від Бога. У молитві головне слухати, а ми звикли тільки говорити. У молитві важливо не багато думати, а багато любити. Піст - нерозлучний друг молитви.

Богородиця бажає нас усіх привести до милосердного серця Ісуса, переживає за нас.

Це була справжня зустріч із Марією та Ісусом. Я знаю, що буде продовження, що Бог вестиме нас і надалі. Тільки тоді, коли ми пізнаємо свої слабкості та свої немочі, Бог дає нам Свою силу.

Дякую Господу за цю поїздку.

Бажаю всім відкрити своє серце Ісусові й Марії. Із Богом!

Ванда, Латвія

Взято з газети Світло Марії


Повернутися назад