Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Свідчення»Тут я… (Своїм досвідом діляться учасники реколекцій посту, молитви, тиші з Латвії й Литви)

Тут я… (Своїм досвідом діляться учасники реколекцій посту, молитви, тиші з Латвії й Литви)

  • 04 листопада 2017, 14:47
  • Тут я… (Своїм досвідом діляться учасники реколекцій посту, молитви, тиші з Латвії й Литви)ТУТ Я… «відчув радість, якої досі ще ніколи й ніде не відчував» (Яніс)
  • ТУТ Я… «…отримала відповідь на питання: як допомогти своїм невіруючим друзям, що конкретно потрібно зробити для цього?  Тому що я б хотіла їм розповідати про Бога, наблизити їх до Нього, але помітила, що це ніколи не спрацьовує. Тому в мене було питання до Бога: як це робити? І тут завдяки священику (отцю Марінко), молитві, Святому Письму я отримала відповідь, що це можливо через любов й терпіння. Що нам треба просто показувати приклад своїм життям…» (Вікторія)
  • ТУТ Я… «…усвідомила цінність ран Ісуса. Як багато в них любові, і як ранами Він може зцілити наші» (Інта)
  • ТУТ Я… «молився й питав: кому ще я повинен пробачити? За кого ще потрібно молитися, щоб Бог дав мені більше любові до цієї людини? І тут прийшла відповідь: ну як кому? Собі! А собі ти пробачив? Бог тебе простив, Божа Мати тебе любить, а ти – чому ти себе не любиш? А тут іще й послання 25-го числа зі словами «радість Божа наповнить ваші серця». Це саме те, що мені потрібно було почути, бо в моїм серці дійсно не було радості, але був біль. А тепер там радість, там мир і спокій…» (Володимир)
  • Тут я… (Своїм досвідом діляться учасники реколекцій посту, молитви, тиші з Латвії й Литви)ТУТ Я… «знову полюбив своє покликання – бути священиком. Щоразу, коли сюди приїжджаю, усвідомлюю, що це був правильний вибір у моєму житті. І я люблю це покликання. Так само, як і сповідь. Я не можу поїхати з Меджуґор’я, не посповідавшись. Меджуґор’є – це таке місце, де неможливо побувати й не очистити своєї душі» (отець Анджей)
  • ТУТ Я… «зрозумів, що адорація – для всіх людей, тому що в Ісуса дуже великі руки, аби обійняти всіх» (Алдіс)
  • Тут я… (Своїм досвідом діляться учасники реколекцій посту, молитви, тиші з Латвії й Литви)ТУТ Я… «краще зрозуміла, що таке Святе Письмо. Не знала багато чого про нього. Про прощення – що потрібно прощати за будь-яких обставин. Я хочу порадити й іншим людям приїжджати на цей семінар, аби більше пізнати Ісуса» (Феліціта, 12 років)
  • ТУТ Я… «коли піднімалися на гору Кріжевац, щось відбувалося в моєму серці. Це Ісус був у моїм серці. Коли наступають якісь труднощі, тоді Він приходить. На Кріжеваці я відчував, що Він ніби говорить: «Не здавайся, піднімайся далі». Я жертвував цю молитву за свою бабусю Ніну. Вона недавно зламала ногу… Щороку ми з сім’єю приїжджаємо до Меджуґор’я. Нам це допомагає – у відносинах, у всьому. Все стає краще» (Язеп, 8 років)
  • Тут я… (Своїм досвідом діляться учасники реколекцій посту, молитви, тиші з Латвії й Литви)ТУТ Я… «збагнула, що від хреста нікуди не подітися, він залишиться зі мною, але треба взяти його з любов’ю – і тоді він стане легшим…» (Ромуалда)
  • ТУТ Я… «…може, й не повністю, але все ж переміг самого себе. Особливо щодо посту. Тут я відчув святість посту. Виявляється, не все так страшно, як здавалося. Можна не лише один день на хлібі й воді прожити, а цілих п’ять! Цей семінар є найкращою школою для подальшого життя – як дотримуватися постів…» (Юрій)
Взято з газети Світло Марії
Переглядів 2 963
Додати коментар

Послання Богородиці, 19 червня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Цими днями Мій Господь дозволяє Мені вимолити для вас більше благодатей. Тому хочу вас знову заохотити молитися, дорогі діти! Моліться безперестанку! Так дам вам радість, яку Мені дає Господь. Із цими благодатями, дорогі діти, хочу, щоб ваші страждання були радістю. Я ваша Мати й хочу вам допомогти. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 538
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (29)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)