Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Свідчення»Тепер я бачу в цьому велику любов...

Тепер я бачу в цьому велику любов...

  • 07 вересня 2016, 18:37

Тепер я бачу в цьому велику любов...Я чула немало свідоцтв цього року, але моє, напевне, дещо відрізняється від решти.

Справа в тому, що Ісус у моєму житті був завжди. Ба більше, у дитинстві ми дуже дружили. Настільки, що якось на Різдво я змалювала Його з дитячої Біблії, вирізала, накрила на стіл й посадила Його поруч зі своїми іграшками, щоб Ісус був у них гостем на Різдво!

А потім щось змінилося. Я стала рости, все більше втягуватися у сучасний мені світ. Я не завжди почувала себе комфортно, та все ж відходила. А Ісус навіть тоді був поруч. Багато чудес здійснив Він у моєму житті. Я ж у той час нічого для Нього не робила.

Рутина повсякденного життя засмоктувала мене все більше, а Ісус ставав все дальше. Розчарування життям усе росло (У 21 рік?! Смішно?! Але це так) і все сильніше ставало явним. Чогось не вистачало.

І ось, коли я зрозуміла, що стою в болоті, причому не по коліна, а по саму шию, пролунав дзвінок.

– Слава Ісусу і Марії! До Меджуґор’я поїдеш?

– Так!

До Меджуґор’я мене кликали вже давно. Спершу я просто не хотіла туди їхати, а коли бажання з’явилося і стало мрією, не було можливості. А може, просто здавалося, що її немає?

Й ось я в Меджуґор’ї.

«Гора Кріжевац, Хресна дорога з Ісусом… усе відразу стало зрозуміло. Він тут, поряд, як і раніше, любить і чекає на тебе...»

 

Я й раніше ходила до сповіді. Але зазвичай після неї нічого не мінялося. Бувало, йдеш уже вкотре й думаєш: «Скоро священик точно скаже, що я йому набридла». А все тому, що ти нібито й знаєш, що Бог добрий, а в голові крутиться: ну як можна таке пробачити?

Але в Меджуґор’ї виявилося – можна! Гора Кріжевац, Хресна дорога з Ісусом… усе відразу стало зрозуміло. Він тут, поряд, як і раніше, любить і чекає на тебе. Усе, чого хотілося в цей момент, – плакати й дякувати.

Колись я боялася священиків. Я їх дуже поважала, захоплювалася, але здавалося, що вони такі далекі від мене. А тепер – так близько. Останнє, що я чула на сповіді: «Ти – щаслива. Бог із Тобою, Він у тобі». І розуміла: «Так! Це правда!» Від радості серце було готове вистрибнути з грудей.

​ Колись розіп’ятий Ісус здавався мені засудом. Був чимось страшним, нагадував про те, які ми, люди, погані. Але тепер я бачу в Ньому велику любов. Тепер я бачу, як Ісус на хресті обіймає ввесь світ та виливає на нього Свою любов. У Меджуґор’ї, коло храму, є тихе місце для молитви. Там розп’яття Ісуса. Це було моє улюблене місце.

Колись Святі Дари були для мене просто чимось красивим. Тепер я бачу там Ісуса.

Меджуґор’є – це велике місце. Туди кличе Марія. Вона бере твою руку й веде до Ісуса, аби Він узяв тебе за другу!

 

Валерія, Латвія

 

 

Переглядів 4 628
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 листопада 1989р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Усі ці роки закликаю вас цими посланнями, які вам даю. Дітоньки, посланнями хочу зробити прекрасну мозаїку у ваших серцях, щоб кожного з вас, як оригінальний образ, Я могла передати Богові. Тому, дітоньки, хочу, щоб ваші рішення були свобідними перед Богом, тому що Він дав вам свободу. Тому моліться, щоб без будь-якого впливу сатани ви вирішили вибрати тільки Бога. Я молюся за вас перед Богом і прошу вашої відданності Богові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 505
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (28)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)