Молитва Вервиці творить чудеса

  • 17 травня 2016, 11:14
Молитва Вервиці творить чудеса

Восени 2013 року я з сином Олексієм здійснила паломництво до Меджуґор’я. Мені дуже хотілося побувати там після того, як я прочитала книгу про Меджуґор’є с. Емануель. Ми поїхали з сином удвох, оскільки група не набиралася, а відкладати поїздки не хотілося.

Протягом усього нашого паломництва, від його початку до кінця, я відчувала присутність нашої доброї Небесної Неньки, Вона ніби вела нас за руку. Ця свята земля нікого не залишає колишнім, ми приїхали обновленими, розповідаючи нашій спільноті про все, що ми пережили й побачили. У мене був сильний духовний підйом, і ми ще не знали, які випробування чекають усю нашу сім’ю в наступному році, а наша добра Небесна Мама знала і для того покликала, аби укріпити нас у вірі.

...Усе, про що 
ми просимо, 
Діва Марія 
доносить 
до Господа...

Після повернення додому все йшло як звичайно. Ми працювали, молилися, стежили за посланнями й старалися наслідувати їх та готувалися до паломництва на Святу землю — до Єрусалима. Але на мене чекало зовсім інше паломництво, якого я не бажала, скорботне й тяжке.

Молитва Вервиці творить чудесаУлітку 2014 року я помітила на нігті пляму й зайнялася самолікуванням, не відвідавши лікаря. Придбавши в аптеці сильний засіб, я почала лікування, а насправді — повільно себе вбивала. Рівно через 20 днів моя печінка впала в кому, настала тяжка форма медикаментозного гепатиту. Почалася боротьба за моє життя, і весь цей час ми посилено молилися Вервицю. Молилася вся наша спільнота, а покращення не було. Мені порадили лікуватися в Москві, проте лікування в московських клініках вартує немалих грошей, тому я вирішила поїхати туди тільки для консультації. Як же ми здивувалися, коли мені запропонували обстежитися й лікуватися безкоштовно. Всі дивувалися, що таке можливе, а ми ще раз переконалися в тому, що з Богом можливе все, всі двері відчиняються перед Божим Провидінням.

Жоден день, проведений мною в лікарнях, навіть найбільш безплідний для мого здоров’я, не минув надарма. Я зрозуміла, чому Свята Марія настійливо просить молитися за навернення людей. Багато людей хворіє, дуже страждає й помирає, але лише одиниці звертаються по допомогу до Головного ЛІКАРЯ.


...Я зрозуміла, чому Свята Марія настійливо просить молитися за навернення людей. Багато людей хворіє, дуже страждає й помирає, але лише одиниці звертаються по допомогу до Головного ЛІКАРЯ...

Через два тижні після повернення додому моїй мамі зробили операцію на серце: вона так хвилювалася за мене, що воно надірвалося. Ми знову всі занурилися в молитву, й операція пройшла успішно.

У нашій спільноті дві молитовні групи. «Жива Вервиця», що кожного дня підносить заступницькі молитви в інтенціях наших парафіян, та «Матері молитви», де моляться за всіх дітей. Наша парафія носить ім’я Святої Вервиці Пресвятої Діви Марії, і ми знаємо силу Її заступництва. Усе, про що ми просимо, Вона доносить до Господа, і Він творить чудеса. Наші парафіяни знаходять роботу, сім’ї не розпадаються, відбуваються зцілення. Півроку назад ми почали молитися за маму нашої парафіянки, хвору на гепатит С. Наша молитва була вислухана, сьогодні вірусу не знаходять, вона почала одужувати, а головне почала вірити.

Хочу всім побажати завжди й у всьому покладатися на Господа й заступництво Божої Матері. Вони дуже близькі до тих, хто Їм довіряє себе й ніколи не залишають тих, хто потребує Їхньої допомоги.

Ірина, Росія

Переглядів 11 139
Додати коментар

Послання Богородиці, 13 лютого 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Цей Великий піст є для вас особливим заохоченням, аби змінюватись. Почніть із цієї миті. Вимкніть телевізор і покиньте речі, для вас некорисні. Дорогі діти, закликаю вас до особистого навернення. Цей час – для вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)