Головна > Тереза Гажійова > Прагніть вічності

Прагніть вічності


6-11-2014, 13:27.

Послання Богородиці, 25 жовтня 2014

Дорогі діти! Моліться в цей благодатний час і шукайте заступництва всіх святих, які вже є у світлі. Нехай вони вам будуть прикладом і заохоченням день у день на шляху вашого навернення. Діточки, будьте свідомі, що ваше життя коротке і минуще. Тому прагніть вічності і приготовляйте ваші серця у молитві. Я з вами і заступаюся перед Моїм Сином за кожного з вас, особливо за тих, які Мені й Моєму Синові посвятились. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.

"Я з вами”, — говорить нам наша небесна Мама. Разом з Нею з нами перебуває і все небо, ангели, які дбайливо супроводжують кожен наш земний крок. Свята Тереза з Лізьє обіцяла нам: «У небі я свій час буду проводити так, що робитиму добро на землі. Я буду проливати на землю трояндовий дощ» Мати Тереза у 1962 році написала: «Якщо я колись стану святою, то буду святою «темряви». Я не буду у небесах, а світитиму тим на землі, що перебувають у темряві». Через день після смерті Славка Барбарича Діва Марія у посланні говорить: «Радію разом з вами і хочу вам сказати, що ваш брат Славко народився на небі й заступається за вас».

Безліч святих досягнули світла вічності. Кожен з них виявив свій «спосіб, як здобути небо». Це можливо і для кожної людини. Ми створені для вічного життя у небі.

 

В сьогоднішньому посланні Богородиця заохочує нас: «прагніть вічності і приготовляйте свої серця у молитві». Іншими словами, молитва означає зустріч із Господом, погляд у вічність. У молитві ми вирішуємо, як має виглядати наше життя. Молитися означає проживати життя з Господом, на щоденні турботи дивитися разом з Ним. Запитувати Його, отримувати відповіді, дозволити Йому 

діяти за Його волею. Дарувати себе ближнім, подивляти Ісуса в природі, у людях, у всьому, що відбувається, шукати Його обличчя. Тому Марія найчастіше повторює нам заклик до молитви: «Любі діти, без молитви не можете жити і казати, що ви Мої. Молитва це радість. Молитва це те, за чим прагне людське серце. Тому, дітоньки, наблизьтесь до Мого Непорочного Серця і знайдете Бога» (25.11.2004). «Вирішіть щодня присвячувати час Богові і молитві, аж поки вам молитва не стане радісною зустріччю з Богом. Тільки так ваше життя матиме сенс, і з радістю роздумуватимете про життя вічне.» (25. 04. 2000). «Бачите, чуєте, відчуваєте, що в серцях багатьох людей немає Бога. Не бажають Його, тому що далеко від молитви і не мають миру. Діти Мої, ви моліться, живіть за Божими Заповідями. Ви будьте молитвою, ви, хто з самого початку сказав "так” Моєму заклику. Свідчіть про Бога і Мою присутність» (25.02.2014).«Будьте молитвою і любов’ю для всіх тих, хто далеко від Бога і Його любові» (25.03.2014).

Святі — це люди, які повністю віддалися Богові, так, як вчимося у школі Марії і ми. Люди шукали їх, бо бачили в них відображення Божої любові, запах вічності, який притягає. Сьогодні на черзі ми.

Чекають нас наші ближні, щоб ми Серцем Марії подарували їм усмішку, заступилися за 

несправедливо звинуваченого, перев’язали рани, потішили добрим словом, відвідали покинутих. Марія веде нас, як Ісус Своїх учнів, спуститися з поверхні на глибину, жити серцем.

Нам не треба шукати чогось нового з Марією – Вона повторює нам вчення Ісуса. Якщо намагатимемось проживати серцем Її послання, будемо йти безпечно дорогою святості до вічного життя. Її школа по-простому – це значить намагатися жити за Євангелією, конкретно, кожен день.

 

Молитва:

 

Дякуємо Тобі, Маріє, за радість, якої зазнаємо, коли говориш нам, що Ти з нами й заступаєшся за нас. З радістю і всією душею посвячуємо себе Твоєму Синові й Тобі. Разом зі святими просимо про вірність у виконанні малих щоденних обов’язків з любов’ю, щоб здійснилися великі Божі плани з нами і через нас. Амінь.
 
Джерело: Газета "Світло Марії".

Повернутися назад