Головна > Тереза Гажійова > Дітоньки, Я з вами (Тереза Ґажійова)

Дітоньки, Я з вами (Тереза Ґажійова)


2-07-2022, 13:12.
Марія дякує нам за кожну жертву й молитву в Її намірах. Це спонукає нас бути ще ревнішими в молитві та жертовності, тому що, чинячи так, ми приносимо Їй радість.
Якщо віддамо себе  у розпорядження Марії, Вона приносить Богові наші молитви та жертви за те, що Вона вважає найважливішим на цей момент. Ми не знаємо так, як знає Вона, хто з нас швидше і якої ласки потребує. Богу до вподоби здійснювати спасіння людства через Марію. І Вона вибирає нас згідно з Його волею. Її наміри — це наші наміри, Вона робить усе, щоб нам було добре на землі.
Молитися за Її наміри означає наслідувати Її. Вона говорить нам: «“Дорогі діти! З великою любов’ю та терпеливістю намагаюся ваші серця вчинити подібними до Мого. Намагаюсь Своїм прикладом вас навчити смиренню, мудрості й любові, бо потребую вас, не можу без вас, діти Мої. З Божої волі вас вибираю, Його силою вас зміцнюю. Тому, діти Мої, не бійтеся відкрити Мені ваші серця».
Сьогодні Марія знову закликає нас відкритися Святому Духові, щоб діяв у нас і через нас. Вона обіцяє нам, що є з нами й у ці дні, коли сатана бореться за війну та ненависть, коли розділення сильне й зло діє, як ніколи дотепер.
Св. Людовік Марія Гріньйон де Монтфорт у своєму «Трактаті про досконале Набоженство до Пресвятої Діви» пояснює нам це:
«Бог Дух Святий прагне в Ній і через Неї формувати вибраних, а тому каже до Неї: “Кохана моя Улюбленице, між вибраними Моїми пусти коріння всіх Твоїх чеснот, щоб збільшувались вони з чесноти до чесноти, з ласки до ласки. Таку велику пристрасть знайшов у Тобі, коли жила на землі, вправляючись в найблагородніших чеснотах, що прагну Тебе знову й знову віднаходити на землі, хоча Ти й надалі перебуваєш у Небі. Відкривайся так у Моїх вибраних, щоб у них із замилуванням помічав коріння Твоєї незламної віри, благородної молитви, полум’яної любові, рішучої надії й усіх чеснот”. Марія з Духом Святим породила найбільше, що було коли-небудь і що коли-небудь буде — Боголюдину, і створить ще більші діла, які будуть в останні часи. Формація і виховання великих святих, які об’являться в кінці часів, звірені Їй, бо тільки ця виняткова й чудова Діва може в поєднанні зі Святим Духом здійснювати речі чудові та виняткові».
«Я покладу ворожнечу між тобою і жінкою, і між твоїм потомством та її потомством. Воно розчавить тобі голову, а ти будеш намагатися ввіп’ястися йому в п’яту» (Бут. 3:15). Бог установив не тільки одну ворожнечу, але й ворожнечі: не тільки між Марією і демоном, але і між поколінням Пресвятої Богородиці і демонським поколінням. Однак смиренна Марія завжди буде перемагати над гордим, і Її перемога буде настільки велика, що розчавить йому голову, осердя його гордості.
Марії обіцяна перемога, стільки разів це чуємо в Її посланнях у Меджуґор’ї. «Моє Непорочне Серце переможе». «Апостоли моєї любові, огортаю вас Своїм покровом, бо як Мати хочу захистити вас. Прошу вас: моліться за весь світ. Моє Серце страждає, гріхи множаться, є їх занадто багато, але з допомогою вас, котрі є смиренні, скромні й сповнені любові, скриті й святі, Моє Серце переможе».
Марія потребує нас такими, якими ми є, незалежно від того, скільки нам років. Вона закликає нас зараз і там, де ми є. Віддаймося Їй, жертвуймо день у день своє життя за Її наміри.
Молитва
Дорога Діво Маріє, дякуємо за те, що дякуєш і довіряєш нам. За те, що покликала нас у Свої плани порятунку людства. Допоможи нам  з Тобою бути ще ревнішими в молитві до Святого Духа. Зміцни нас у жертовності у Твоїх наміреннях. Ховаємо у Твоєму серці всіх наших братів і сестер по всьому світу, які безпосередньо переживають війну й ненависть віч-на-віч. Ми віримо разом із Тобою, як Ти нас навчаєш, що через молитву та любов ми можемо досягти навіть того, що здається нам по-людськи неможливим. З Тобою просимо за Твої наміри. Амінь.


Повернутися назад