Головна > Тереза Гажійова > Любов завжди перемагає (Терезія Ґажійова)

Любов завжди перемагає (Терезія Ґажійова)


31-07-2020, 12:41.
Любов завжди перемагає (Терезія Ґажійова)"Дорогі діти! У цей немирний час, коли диявол пожинає душі, щоб їх притягнути до себе, закликаю вас до витривалої молитви, щоб у молитві відкрили Бога любові та надії. Дітоньки, візьміть хрест у руки. Нехай він вам буде підбадьоренням, що любов завжди перемагає, особливо тепер, коли хрест і віра відкинуті. Вашими життями ви будьте відображенням і прикладом того, що віра та надія ще живі й новий світ миру є можливим. Я з вами й заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 липня 2020 року.

 

Марія нам говорить про немирний час, у який диявол пожинає душі. Йому вдається завоювати велику кількість душ одразу й притягнути до себе. Світ знаходиться в дивному та драматичному часі. Ситуація нам нагадує євангельську сцену – учнів Ісуса в човні серед бурхливого моря перед корабельною аварією. Світ розгублений, у безладі, у страху за життя, у хаосі – і диявол пожинає свої жертви.
Усе змінилося на слово Ісуса: неспокійне море заспокоїлося, і був мир та безпека. Це відбувається й із нами, коли молимося з вірою. Наш Бог є Богом надії та любові. Він – Господь і володар життя. У Його руках є й увесь неспокій світу. Коли ми з Ісусом, у диявола немає шансів, ми можемо вирвати душі з його рук.
Ісус через об’явлення Богородиці в Меджуґор’ї дає нам зрозуміти, що Він не спить і знає про те, що відбувається на землі. Усе під Його контролем. Посилає нам Марію. Вона кладе штурвал у наші руки серед бурі немирного часу: «Візьміть хрест у руки!» Іншими словами, закликає нас тримати в руках доказ того, що любов завжди перемагає. Вона має останнє слово.
Згадаймо один із найважливіших намірів, за який Марія в Меджуґор’ї закликає нас молитися – любити Божою любов’ю.
Любити, коли важко любити. Вона каже нам: «Нехай ваші страждання з’єднаються в Його стражданні й переможе любов». З ким ти – такий ти. На кого дивишся – на того перетворюєшся. Дивлячись на розп’яту любов, ми будемо її відображати, жити нею й свідчити про неї, як нас навчає Марія: «Моліться й любіть, дорогі діти! Любов’ю можете зробити й те, що, думаєте, є неможливим. Апостоли моєї любові, помножуйте віру в серцях людей своїм прикладом, своєю молитвою й милосердною любов’ю. Моє материнське серце хоче, щоб ви, апостоли моєї любові, були малими світлами світу, світячи там, де хоче запанувати темрява; щоб своєю молитвою й любов’ю вказували правильний шлях, щоб рятували душі... Довіряйте Ісусові. Знаю, що вам важко, бо навколо себе бачите все більше темряви. Діти мої, її потрібно розбити молитвою й любов’ю. Той, хто молиться й любить, не боїться, він має надію та милосердну любов… Будьте прикладом милосердної любові й надії. Завжди знову моліться за щораз більше любові, бо милосердна любов приносить світло, яке розбиває всяку темряву, приносить Мого Сина».
Учімося відповідати на все, що відбувається навколо нас, молитвою та любов’ю. У школі Марії знаємо, що багато чого з того, що відбувається, залежить від нашої молитви. Молитвою та постом ми можемо зупинити війни та природні катаклізми. Молитва творить чудеса в людських серцях й у світі.
Небо над Меджуґор’єм усе ще відкрито, Марія приходить із раю й хоче туди привести всіх своїх дітей. Її материнське серце б’ється для всього світу. Повірмо в силу молитви з Марією. Допомагаймо Їй рятувати душі, створити новий світ миру через молитву, віру, милосердну любов.
Молитва: Небесний Отче, дякуємо Тобі за Маріїні об’явлення в цей немирний час. Просимо Тебе за дар витривалої ​​молитви та любові. Об’єднані з усіма Твоїми дітьми по всій землі, ми взиваємо: Божа любове, прийди. Увійди в кожне людське серце, нехай кожне людське страждання буде з’єднане з Ісусом, щоб зупинити діяння диявола. Амінь.
Повернутися назад