Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року

Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином. Любов’ю допомагаєте іншим відкрити свої серця, щоб пізнали Мого Сина й щоб полюбили Його. Мої діти, любов творить те, що Мій Син Своєю благодаттю освітлює ваші серця, росте у вас і дарує вам мир. Мої діти, якщо живете любов’ю, якщо живете Моїм Сином, матимете мир і будете щасливі. У любові є перемога. Дякую вам!”

ЩОРІЧНЕ ПОСЛАННЯ БОГОРОДИЦІ, ЦАРИЦІ МИРУ, ЧЕРЕЗ ВІЗІОНЕРА ЯКОВА ЧОЛО, 25 ГРУДНЯ 2023 РОКУ

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цьогоріч. Явління почалося о 14:20 і тривало 6 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання: «Дорогі діти! Сьогодні зі Своїм Сином на руках хочу всіх вас закликати просити Малого Ісуса про зцілення свого серця. Діти, часто у ваших серцях панує гріх, який руйнує ваше життя, - і не можете відчути Божої присутності. Тому сьогодні, у цей благодатний день, коли благодать шириться всім світом, віддайте Господу своє життя і серце, щоб Господь зцілив їх Своєю благодаттю. Тільки чистим серцем зможете знову відчути народження Ісуса в собі, і світло Його народження освітить ваше життя. Благословляю вас Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик».

Щорічне послання Богородиці, 25 червня 2023 року, через візіонерку Іванку Іванкович-Елез

Під час останнього щоденного об’явлення, 7 травня 1985 року, Богородиця відкрила Іванці останню – десяту – таємницю й сказала, що протягом усього життя Іванки буде їй об’являтися раз на рік – у річницю об’явлень. Так сталося й цього року. Об’явлення тривало 7 хвилин (18:38 -18:45), у цей час Іванка була в себе вдома. Під час об’явлення була присутня тільки сім’я Іванки. Після об’явлення візіонерка Іванка сказала: «Богородиця дала нам таке послання: “Дітоньки, потребую ваших молитов. Моліться, моліться, моліться”. Богородиця нас всіх благословила».

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2023 року

Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:33 і тривало до 13:39.

ЩОРІЧНЕ ПОСЛАННЯ БОГОРОДИЦІ, ЦАРИЦІ МИРУ, ЧЕРЕЗ ВІЗІОНЕРА ЯКОВА ЧОЛО, 25 ГРУДНЯ 2022 РОКУ

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалося о 14:18 і тривало 8 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання: "Дорогі діти! Сьогодні, коли світло Ісусового народження освітлює весь світ, особливо прошу, із Ісусом на Моїх руках, щоб кожне серце стало вифлеємською стаєнкою, де народиться Мій Син, а ваші життя - світлом Його народження. Дітоньки, ви живете в неспокої та страху, тому сьогодні, у цей благодатний день, дітоньки, просіть Ісуса укріпити вашу віру та стати володарем ваших життів, адже, діти Мої, лише з Ісусом у вашому житті ви не будете бачити неспокою, але молитись за мир та жити в мирі, і не будете бачити страху, але Ісуса, що звільняє нас від усіх страхів. Я, ваша Мати, що безперестанку чуває над вами, благословляю вас Своїм Материнським благословенням".

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2022 року

Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:34 і тривало до 13:40.

Щорічне послання Богородиці, 25 червня 2021 року, через візіонерку Іванку Іванкович-Елез

Під час останнього щоденного об’явлення, 7 травня 1985 року, Богородиця відкрила Іванці останню – десяту – таємницю й сказала, що протягом усього життя Іванки буде їй об’являтися раз на рік – у річницю об’явлень. Так сталося й цього року. Об’явлення тривало 5 хвилин (18:41 -18:46), у цей час Іванка була в себе вдома. Під час об’явлення була присутня тільки сім'я Іванки. Після об’явлення візіонерка Іванка сказала: «Богородиця дала нам таке послання: "Дітоньки, потребую ваших молитов. Моліться, моліться, моліться".

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2021 року

«Дорогі діти! По-материнськи вас закликаю повернутися до радості й правди Євангелія. Поверніться до любові Мого Сина, бо Він чекає вас із розкритими руками. Усе, що робите в житті, робіть із Моїм Сином, із любов’ю, щоб ви були благословенні. Нехай ваша духовність буде внутрішньою, а не лише зовнішньою. Тільки таким чином ви будете смиренними, великодушними, сповненими любові й радісні, а Моє Материнське Серце буде радіти з вами. Дякую вам”. Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. 

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2020 року

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року, Вона передала через Якова наступне послання:

Щорічне послання Богородиці, 25 червня 2020 року через візіонерку Іванку Іванкович-Елез

Під час останнього щоденного об’явлення, 7 травня 1985 року, Богородиця відкрила Іванці останню  – десяту  – таємницю й сказала, що протягом усього життя Іванки буде їй об’являтися раз на рік – у річницю об’явлень. Так сталося й цього року. Об’явлення тривало 5 хвилин (18:40 -18:45), у цей час Іванка була в себе вдома. Під час об’явлення була присутня тільки сім’я Іванки. Після об’явлення візіонерка Іванка сказала: «Богородиця дала нам наступне послання: "Моліться, моліться, моліться”. Богородиця всіх нас благословила».

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2020 року

 "Дорогі діти, Мій Син як Бог завжди дивився над часом. Я як Його Мати через Нього бачу в часі. Бачу гарні і болісні речі. Але бачу, що є ще любов і треба вчинити, щоб вона була пізнана. Діти Мої, не можете бути щасливими, якщо не любите одне одного, якщо не маєте любові в кожній ситуації й у кожному моменті свого життя. І Я як Мати через любов приходжу до вас, щоб вам допомогти пізнати правдиву любов, пізнати Мого Сина. Тому вас закликаю, аби завжди щораз більше були спраглими любові, віри та надії. Єдиним джерелом, із якого можете пити, є довіра до Бога, Мого Сина.  Діти Мої, у моменти неспокою й зречення ви лише шукайте обличчя Мого Сина. Ви лише жийте Його словами і не бійтеся. Моліться й любіть щирими відчуттями, добрими ділами та допоможіть, щоб світ змінився і Моє Серце перемогло. Як і Мій Син, і Я кажу вам:  любіть одне одного, бо без любові нема спасіння. Дякую вам, діти Мої”.

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2019 року

  "Дорогі діти, сьогодні, у цей благодатний день, в особливий спосіб закликаю вас відкрити ваші серця й просити Ісуса, щоб укріпив вашу віру. Діти, через молитву серцем, віру й діла пізнаєте, що означає жити щирим християнським життям. Багато разів, діти, ваше життя та ваші серця огорне темрява, біль і хрести. Не завагайтеся у вірі й не питайте, чому, бо ви думаєте, що ви самі й залишені, але відкрийте ваші серця: моліться й міцно вірте - і тоді ваше серце відчує Божу близькість і що вас Бог ніколи не покидає, і що кожної миті біля вас. Через молитву та віру Бог відповість на кожне ваше "чому?” і кожен ваш біль, темряву - і хрест перемінить на світло. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, 18 березня 2019 року, візіонерці Мір’яні

"Дорогі діти, як Мати, як Цариця миру, закликаю вас прийняти Мого Сина, щоб Він міг вам уділити мир душі, щоб міг вам уділити те, що є праведним, що є для вас добрим. Діти Мої, Мій Син вас знає. Він жив життям людини й водночас Бога, чудесне життя – людське тіло, божественний дух.

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2018 року

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише один раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалось о 13:38 і тривало до 13:47. Богородиця прийшла з малим Ісусом на руках. Вона передала через Якова наступне послання: "Дорогі діти, цього благодатного дня особливо закликаю вас до любові. Дітоньки, Бог безмежно любить, і тому, дітоньки, повні довір’я, не дивлячись назад і без страху повністю віддайте Йому ваші серця, щоб Бог наповнив їх Своєю любов’ю. Не бійтеся вірити Його любові й милосердю, бо Його любов сильніша від кожної вашої слабкості та страху. Тому, діти Мої, повні любові у ваших серцях, довіряйте Ісусові й скажіть Йому своє "так", тому що Він єдиний шлях, що веде вас до вічного Отця.”

Щорічне послання Богородиці, передане 25 червня 2018 року через візіонерку Іванку

Під час останнього щоденного об’явлення, 7 травня 1985 року, Богородиця відкрила Іванці останню десяту таємницю й сказала, що протягом усього життя Іванки буде їй об’являтися раз на рік – у річницю об’явлень. Так сталося й цього року. Об’явлення тривало 3 хвилини (18:39 – 18:42), у цей час Іванка була в себе вдома. Під час об’явлення була присутня тільки сім’я Іванки. Після об’явлення візіонерка Іванка сказала: «Богородиця дала нам наступне послання: "Діточки, моліться, моліться, моліться”. Богородиця була радісна й усіх нас благословила своїм материнським благословенням».

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2017 року

"Дорогі діти! Сьогодні, в цьому благодатному дні, закликаю вас, щоб ви просили в Господа дару віри. Діти мої, вирішіть вибрати Бога та почніть жити й вірити в те, до чого вас Бог закликає. Вірити, діти мої, означає віддати ваші життя в Божі руки, у руки Господа, Котрий вас створив і Котрий вас безмежно любить. Не будьте віруючими тільки на словах, але живіть та засвідчуйте вашу віру через діла й через ваш особистий приклад. Розмовляйте з Богом, вашим Отцем. Відкрийте і віддайте Йому ваші серця - і побачите, як ваші серця змінюються та як ваше життя дивуватиметься Божим ділам у вашому житті. Діти мої, немає життя без Бога, і тому Я як ваша Мати заступаюся та прошу Свого Сина, щоб обновив ваші серця і щоб ваше життя наповнив Своєю безмежною любов’ю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик."

Щорічне послання Богородиці, через візіонерку Іванку Іванкович-Елез, 25 червня 2017 року

Під час останнього щоденного об’явлення, 7 травня 1985 року, Богородиця відкрила Іванці останню десяту таємницю і сказала, що протягом усього життя Іванки буде їй об’являтися раз на рік - у річницю об’явлень. Так сталося і цього року. Об’явлення тривало 4 хвилини, в цей час Іванка була у себе вдома. Під час об’явлення була присутня тільки сім'я Іванки. Після об’явлення візіонерка Іванка сказала: «Богородиця дала нам наступне послання: "Діточки, моліться, моліться, моліться". Богородиця була радісна і всіх нас благословила своїм материнським благословенням».

Назад Вперед

Послання Богородиці з Меджугор'я, 4 жовтня 1984р.
"Дорогі діти! Сьогодні хочу вам сказати, що дедалі більше Мене радуєте своєю молитвою, однак у цій парафії є ще досить тих, хто не молиться, і Моє Серце сумне. Тому моліться, щоб Я могла принести всі ваші жертви й молитви Богові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на Великий Четвер (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Йоана Перед святом Пасхи Ісус, знаючи, що надійшла Його година перейти з цього світу до Отця, полюбивши своїх, — тих, які у світі, — до кінця полюбив їх . Під час вечері, як диявол уже вкинув у серце Юди Іскаріотського, сина Симона, видати Його, Ісус знаючи, що все дав Йому Отець в руки і що від Бога вийшов та до Бога йде, встав з вечері, зняв одяг і, взявши рушника, підперезався. Потім налив води до вмивальниці й ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)