Головна > Тереза Гажійова > Будьте виявом раю на землі (Тереза Ґажійова)

Будьте виявом раю на землі (Тереза Ґажійова)


3-12-2021, 17:35.
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 листопада 2021 року 
“Дорогі діти! Я з вами в цьому милосердному часі й закликаю вас усіх бути носіями миру та любові в цьому світі, де вас, дітоньки, Бог через Мене закликає бути молитвою, і любов’ю, і виявом раю тут, на землі. Нехай ваші серця будуть наповнені радістю й вірою в Бога, щоб ви, дітоньки, мали повну довіру до Його святої волі. Тому Я з вами, бо Він, Всевишній, посилає Мене поміж вас, щоб вас заохотила до надії – і ви будете миротворцями в цьому немирному світі. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

У листопадовому посланні Богородиця довіряє нам дуже важливу місію: Бог хоче розповсюджувати через нас мир, любов, рай на цій землі. Марія доручає нам завдання, яке й сама допомагає нам здійснити, Вона не чекає від нас чогось неможливого.
Одна паломниця каже: «Моя перша зустріч із Меджуґор’єм відбулася в церкві під час Літургії. Я відчула, що хтось дивиться на мене, обернулася та побачила свою подругу. Вона дивилася на мене, і я зрозуміла, що вона любить мене. Я побачила, що вона стала зовсім іншою людиною. Слова буквально злетіли з моїх вуст: «Де ти була?» Вона відповіла: «У Меджуґор’ї». “Що це?” − «Це місце об’явлень Божої Матері». Я теж вирішила поїхати туди, тому що хотіла досвідчити ті глибокі зміни, які були такі помітні в моїй подрузі. Її очі та обличчя випромінювала любов! Подумалося: я також хочу любити!
Вона сказала, що не варто відкладати подорожі туди, об’явлення можуть закінчитися будь-якої миті. І через місяць я приїхала до Меджуґор’я».
У тій паломниці відбулася така сама зміна. Вона почала любити, а саме – допомагати іншим. Вона заснувала молитовну групу, яка регулярно збирається щосуботи протягом 15 років. Члени молитовної групи моляться й допомагають нужденним.
Марія завжди з нами, де б ми не були, коли відкривамо Їй серце в молитві й особливо в Розарії або в молитві посвяти Її Непорочному Серцю.
У цей час Адвента Марія постає перед нами в благословенному стані. Вона приймає Ісуса і поспішає служити Єлизаветі. Незважаючи на те, що відбувається, Вона не втрачає надії. Хто може навчити нас цьому краще, ніж Вона, завжди, знову й знову повністю віддаючись у Божі руки і Його волі? Вона повторює: “Нехай ваші серця будуть наповнені радістю й вірою в Бога, щоб ви, дітоньки, мали повну довіру до Його святої волі. Тому Я з вами, бо Він, Всевишній, посилає Мене поміж вас, щоб вас заохотила до надії – і ви будете миротворцями в цьому немирному світі “. Вона ділиться з нами тим, як вона проживала своє земне життя. “Дорогі діти… моліться, моліться, щоб могли щораз більше любити і творити діла любові. Бо сама віра без любові і діл любові не є те, чого прошу від вас. Діти Мої, то є видимість віри. Це є вихваляння себе. Мій Син жадає віри й діл, любові й доброти. Я молюсь, а також прошу й вас: моліться і жийте любов’ю, бо хочу, щоб Мій Син, коли дивитиметься на серця всіх Моїх дітей, міг у них побачити любов і доброту, а не ненависть і байдужість. Діти Мої, апостоли Моєї любові, не втрачайте надію, не втрачайте силу. Ви це можете. Я вас підбадьорюю і благословляю. Бо все це цьогоземне, яке багато Моїх дітей, на жаль, ставлять на перше місце, промине, а лише любов і діла любові залишаться і відкриють браму Царства Небесного. При тій брамі Я на вас чекатиму. При тій брамі хочу привітати й обійняти всіх Своїх дітей”.
Говорить нам про майбутнє, яке нас чекає, і це хороша новина. Це надія, яку Вона приносить нам. Марії обіцяна перемога, Вона дана нам у ці важкі часи як обіцянка – накінець Моє Непорочне Серце переможе. Протягом 40 років Вона показує нам ясний і безпечний шлях: залишити гріх – завжди перебувати у стані освячуючої благодаті, причащатися, постити, зрікатися, молитися Розарій, читати Святе Письмо. Серед хаосу, поділів, хвилювань Вона вчить нас перебувати в молитві, бути в постійному контакті з Богом, дивитися на Ісуса. Поклоняючись Йому в усьому, що оточує нас. Не ступати й кроку без Нього. “Дітоньки, хто молиться, не боїться майбутнього й не втрачає надії. Ви вибрані, щоб нести надію”, − сказала Вона нам у березні 2021 року. З ким ми – такі й ми. Марія ніколи не втрачала надію. З Богородицею й ми її ніколи не втратимо. Чим більше ми молитимемося разом із Нею, тим швидше переможе Її Непорочне Серце.
Ідімо в цей милосердний період із Марією, послухаймо Її. Залишимо гріх і зло та зважимося на святість.
Марія потребує нас, Вона кличе нас: “Будьте Моїми простягнутими руками в цьому загубленому світі. Бажаю, щоб ви були молитвою й надією для тих, хто не пізнав Бога любові”.
Молитва: Маріє, наша Мати, повна надії! Ми прибігаємо до Твого Серця й до Твоїх обіймів. Зроби нас такими, якими Ти хочеш, щоб ми були, – виявом раю на землі. Ми віримо Твоїй обіцянці, що разом із Тобою в молитві і любові ми досягнемо того, що здається нам по-людськи неможливим, і що багато чого з того, що станеться, залежить від наших молитов. Віддаємо Тобі наших ближніх, які втрачають надію, відчувають страх і неспокій. Царице миру, допоможи нам постійно бути з’єднаними з Тобою у молитві за великий план спасіння людства з Тобою та через нас. Амінь.

Повернутися назад