| Прохання про молитву |
| Тадея | Дата: П`ятниця, 28.08.2009, 9:16:45 | Сообщение # 1 |
|
Статус: Offline
| Слава Ісусу Христу! Дорогі друзі! Знаєте, в житті маю дуже багато потреб, але найбільшу потребу відчуваю в особистому наверненні та наверненні родини і друзів. Тому при можливості прошу Вас про маленьку молитву в цьому наміренні, я ж бо знаю ,що Господь Вас дуже любить і не зможе нікому відмовити. Дякую всім не байдужим і байдужим також дякую
“Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).
|
| |
| | |
| Alex | Дата: П`ятниця, 28.08.2009, 10:43:06 | Сообщение # 2 |
| Quote (Тадея) Слава Ісусу Христу! Дорогі друзі! Знаєте, в житті маю дуже багато потреб, але найбільшу потребу відчуваю в особистому наверненні та наверненні родини і друзів. Тому при можливості прошу Вас про маленьку молитву в цьому наміренні, я ж бо знаю ,що Господь Вас дуже любить і не зможе нікому відмовити. Дякую всім не байдужим і байдужим також дякую Слава Навіки! Обовязково включу тебе до своїх молитв. Також якщо ще хтось сьогодні прочитає цей текст, попрошу молитися за моє благополучне повернення додому на Україну, сьогодні в 3 години ранком я їду із Німетчини на Україну (я шофер) Дякую всім ! Божого Вам благословення !
Меджугор'є - там де Небо cходиться з Землею
|
| |
| | |
| Тадея | Дата: Понеділок, 28.09.2009, 3:20:18 | Сообщение # 3 |
|
| Слава Ісусу Христу!!! Потребую вашої молитви в наміренні щасливої подорожі, а також не за бувайте молитися за моє навернення Всім дякую!!! З Богом!!!Додано (28.09.2009, 3:20:18) --------------------------------------------- Щиро дякую всім за молитву! Господь любить Вас і тому радо вислуховує
“Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).
|
| |
| | |
| djadjawanja1 | Дата: П`ятниця, 16.10.2009, 10:09:51 | Сообщение # 4 |
|
| Слава Ісусу Христу!!! Потребую вашої молитви в наміренні навернення всіх членів моєї сім'ї, а також мене особисто. За оздоровлення мого сина Назара і моє (після травми),а також: щоб я міг знайти місце праці, яке відповідає моєму стану здоров'я. Наперед щиро всім дякую!!! Хай Бог благоловить вас!!!
Дядя Ваня
|
| |
| | |
| Тадея | Дата: Понеділок, 23.11.2009, 2:21:28 | Сообщение # 5 |
|
| Випадково видалила попередне прохання, але все ж хочу подякувати всім , хто молився за Надю!!! В неї все добре, дякувати Богові!!!Додано (23.11.2009, 2:21:28) --------------------------------------------- Донька п.Люби дуже просить про молитву за виздоровлення її мами, яка зараз є далеко від дому і перебуває в реанімації в важкому стані! Всім дякую!!!
|
| |
| | |
| Тадея | Дата: Четвер, 10.12.2009, 11:11:53 | Сообщение # 6 |
|
| Слава Ісусу Христу!!! Вчора сталася трагедія, студентка географічного факультету ЛНУ викинулася з вікна і розбилася на смерть. Велике прохання усіх молитися за її душу!!!
|
| |
| | |
| kiki5 | Дата: Неділя, 13.12.2009, 3:00:44 | Сообщение # 7 |
|
| Слава Ісусу Христу. Дуже прошу всіх небайдужих помолитися за мою родину, мою маму Марію - онкохвору, за її швидке одужання. І за тата, який на даний момент безробітний. Ми в страшних боргах. Маємо їхати на лікування, а грошей нема навіть на дорогу. Боже, допоможи, для Тебе нема нічого неможливого. Дякую за кожну молитву. Додано (13.12.2009, 3:00:44) --------------------------------------------- Слава Ісусу Христу. Дуже прошу всіх небайдужих помолитися за мою родину, мою маму Марію - онкохвору, за її швидке одужання. І за тата, який на даний момент безробітний. Ми в страшних боргах. Маємо їхати на лікування, а грошей нема навіть на дорогу. Боже, допоможи, для Тебе нема нічого неможливого. Дякую за кожну молитву.
|
| |
| | |
| Тадея | Дата: Субота, 02.01.2010, 1:12:03 | Сообщение # 8 |
|
| Христос Рождається!!! Є прохання про молитву за здоров"я Уляни, яка дуже хвора. Дякую!
|
| |
| | |
| lyubka | Дата: П`ятниця, 08.01.2010, 12:11:37 | Сообщение # 9 |
| ja tak dumaju, scho mozhna bulo b domovytysja na pevnyj chas i obraty jakus pevnu molytvu, schob my vsi razom abo schodnja, abo schotyzhnja molylysja za namiry, jaki napysani v nashomu forumi. je jakis propozyciji?
|
| |
| | |
| Alex | Дата: П`ятниця, 08.01.2010, 2:59:56 | Сообщение # 10 |
| Я згоден, лишень потрібно все обговорити. Чекаю пропозицій !!!!
Меджугор'є - там де Небо cходиться з Землею
|
| |
| | |
| lyubka | Дата: П`ятниця, 08.01.2010, 4:12:34 | Сообщение # 11 |
| Nuuu, to , ja dumaju, to ne musyt buty jakas dovha molytva. Skazhimo, odyn desjatok rozariju kozhen den, vvecheri, abo zranku. Holovne, v namirax, jaki vysvitljujutsja v cjomu forumi. A takozh, mozhna bulo b odyn raz v misjac zamovljaty Sluzhbu Bozhu. ot)))
|
| |
| | |
| Тадея | Дата: П`ятниця, 08.01.2010, 8:33:10 | Сообщение # 12 |
|
| Quote (lyubka) Nuuu, to , ja dumaju, to ne musyt buty jakas dovha molytva. Skazhimo, odyn desjatok rozariju kozhen den, vvecheri, abo zranku. Holovne, v namirax, jaki vysvitljujutsja v cjomu forumi. A takozh, mozhna bulo b odyn raz v misjac zamovljaty Sluzhbu Bozhu. ot))) Прекрасна ІДЕЯ!!! А ще пригадала, що є "Молитва за хворого", яку Богородиця довірила візіонерці Єлені Василій,і сказала, що ці молитви мають в собі особливу силу..... МОЛИТВА ЗА ХВОРОГО О, мій Боже, хворий який стоїть перед Тобою, прийшов просити тебе про те, що здається йому важливішим за все; те, чого він так прагне, він вважає для себе найважливішим. Але , Ти, Боже, наповни його серце такими словами: "Найважливіше,щоб здоровою була душа". Господи, нехай сповниться у всьому Твоя свята воля з ним! Якщо ти хочеш, нехай він зцілиться. Але якщо на те Твоя воля, нехай він далі несе свій хрест. Просимо Тебе і про нас, які моляться за нього: очисти наші серця, вчини нас гідними того, щоб через нас Ти міг роздавати всім Свої святі милості. Хорони цього хворого, і полегши його страждання. Нехай сповниться на ньому Твоя свята воля! Яви, Господи , на ньому Твою Божественну любов, і допоможи йому мужньо нести свій хрест. 3 "Слава Отцю" 22.06.1985
|
| |
| | |
| Elena | Дата: П`ятниця, 05.02.2010, 11:21:06 | Сообщение # 13 |
|
| Слава Ісусу Хресту ! Хочу просити Вас, щоб Ви помолились за мого брата - Назара. Йому 25років з невідомої причини він замкнувся в собі. Може сутками не спати , не розмовляє. Багато курить і дивиться в пустоту. Знаю що є така гарна молитва " Над хворими і несплячими". Чи можна мені молитись чи це може робити тільки священик ??? Може хтось знає ще сильні молитви. Буду вдячна. Хай Вас Бог благословить!!!
|
| |
| | |
| lyubka | Дата: Неділя, 07.02.2010, 4:58:00 | Сообщение # 14 |
| Елена, я не знаю , на жаль нічого про ту молттву. Але, думаю, кожен може молитись любу молитву. Але, я би все одно порадила Вам звернутись до якогось хорошого священика, бо то серйозні симптоми, що Ви описали. Замовляйте за нього Служби, багато моліться і постіть. Ми обіцяємо молитву з свого боку. Надіюся, що все з ним буде в порядку. Бог допоможе, треба лише вірити і молитись! Тримайтесь!
|
| |
| | |
| Elena | Дата: Неділя, 07.02.2010, 10:25:03 | Сообщение # 15 |
|
| Дякую за добрі слова.
Elena
|
| |
| |
|