Четвер, 09.09.2010, 3:51:58
Ті, що живуть за тілом, думають про тілесне. (Рим.8, 5)
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Форум » Меджугор'є » Паломництво в Меджугор'є » Враження від відвідин Меджугор"ї. (Чи Ти був в Меджугор"ї? Якщо так, розповіш, що вразило Тебе.)
Враження від відвідин Меджугор"ї.
lyubkaДата: П`ятниця, 06.11.2009, 11:21:32 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Привіт, всім! Розповідайте, любі мої, про Ваше паломництво до Меджугор"я, діліться враженнями. Одним словом- будьте активними hello !
Особисто я можу сказати, що коли ми поверталися з паломництва, ми зробили подібне опитування, і що мене найбільше здивувало- це те, що кожен виділив щось інше. Були в тому списку і речі, на які я зовсім не звернула увагу, але після свідчень, задумалася над ними. Тобто- це корисно. Чекаю Ваших відкликів! biggrin

ТадеяДата: Субота, 07.11.2009, 3:22:31 | Сообщение # 2
Обов"язково розповім про всі свої враження!, але,оскільки їх назбиралося багатенько, то на це потрібен час...при нагоді все додам...

МИР і всім з БОГОМ +

“Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).

lyubkaДата: Субота, 07.11.2009, 4:22:02 | Сообщение # 3
Ок. будемо чекати. Проте в форумі можна написати буквально одну-дві речі, які Вас найбільше вразили.

ShubecДата: Субота, 07.11.2009, 10:58:15 | Сообщение # 4
Привіт! Дякую за можливість поговорити про мою духовну домівку на землі. Я була в Medjugorje 4 рази happy . І кожного разу коли їхала я дякувала Богові і Gospi за можливісь хоча б на тиждень повернутися додому і відчувати себе на небесах з Богом і всіма святими. Коли я приїжджаю в Medjugorje то хочеться, щоб цей тиждень ніколи не закінчквався, бо тільки там моя душа вільна від гріха, і тільки там я дихаю на повіні груди. Якщо у вас є можливість поїхати в це місце скористайтеся нею, навіть якщо ви нічого надзвичайного не відчує відразу, то повірте через деякий час плоди від цього паломництва почнуть змінювіати ваше життя. Відкрийте своє серце для Бога і він сам змінить його. happy

ТадеяДата: Неділя, 08.11.2009, 1:41:32 | Сообщение # 5
Quote (Shubec)
Відкрийте своє серце для Бога і він сам змінить його.

good angel

“Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).

AlexДата: Понеділок, 09.11.2009, 0:18:05 | Сообщение # 6
Слава Ісусу Христу ! Попробую і я дещо написати :). Відразу усіх читачів мого тексту, попрошу незвертати увагу на мої граматичні помилки, я школу рідко коли відвідувув, ну а коли відвідував то вчителі казали що до школи прийшла комісія :), тобто я. Ну добре перейду до теми Паломництво в Меджугор'є, а про школу трохи пізніше.
Всього їздив я до Меджугор"є 2 разина. Перші 4 години перебування у Меджугор"є для мене є катастрофою. Мій організм незовсім хоче подружитися їз Меджугорським кліматом, завжди вони між собою воюють , і пісця цієї бійки перемагає Меджугорський клімат, через те мені починає бракувати кисню, і стає дуже важко дихати, так протягом цілого дня поки не адаптіруюсь. Але не все так погано як я описав. Є ще такий орган як серце , із яким в боротьбу може буть хто вступити, та всі спроби будуть марними. Вже із першої хвилини перебування у Меджугор"є моє серденько палає і викрикує таке велике велике АЛИЛУЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!! Я Дякую Богові та Марії за ці молитовні дні у Меджугор"є, та за ту ласку яку я там отримав. Для мене містечко Меджугор"є є найкращим на цілому світі, а обїздив я дуже багато країн та міст. У Меджугор"є настільки поєднуєшся із Богом що просто нехочеш щоб ці дні проминилу.
А зараз закінчувати писати.
Завтра чи після завтра продовжу.
Всім па-па.
З Богом .
Алилуя !!!!!

Меджугор'є - там де Небо cходиться з Землею

zosiaДата: Неділя, 22.11.2009, 1:50:30 | Сообщение # 7
Зі мною взагалі так би мовити було чудо. Навіть я би сказала, що не одне, проте чудо щось чи ні - це особисте. Перше-це миро з коліна Христа. Я "змочилаЄ Вервицю у мирі. Це сталося в перший день, а точніше в першу ніч(ми зранку приїхали і поспали до обіду, а потім пів ночі гуляли:)) На наступний день ми пішли на Погбордо. Це така собі була прогулянка. Там ми відмовляли Вервицю... На четвертій скорботній частині(Ісус бере на себе хрест) мене вжалила оса... Звичить трохи дивно, але так воно було. До нашого'готелю' було далеко та й я не хотіла перебивати молитву із-за цієї оси. Мене раніше ніколи не кусали оси, це було перший раз. Тут я згадала про вчорашню ніч. Я приклала Вервицю до того місця, де мене вкусила оса і... Як водою змило. Але я вже не відчувала болю. Так, ніби нічого не було. Це було дійно чудо! я далі ще одне чудо. Ми як їхали в автобосі, то читали вервицю. Марія ніби хотіла, щоб я читала десяток з Вервиці. Мушу зауважити, що з кожного міста читали якийсь десяток. Я, і ще пару дівчат були з Києва. Одна з них (Віка) щойно навернулася до Христової віри. Правда я їхала з тернопільськими дівчатами, і не можна було точно сказати з Тернополя я, чи з Києва. Далі буде такий собі діалог:
-Софійко, як тобі показати, щоб ти прочитала десяток з Вервиці? зараз будуть читати з Києва. іди!
-Маріє, нехай Віка піде. Вона тільки навернулася.
Я розказала Віці, що саме потрібно було говорити і пропустила, щоб вона йшла читати. Я була так би мовити переконана, що зробила правильно, проте навіть зараз не знаю. Здавалось, що Марія була сумна.
-А якщо скажуть, щоб з Тернополя пішли читати, то ти підеш?
-Ніби, бо тоді можуть піти інші дівчата... Коли буде так, що оголосять з якогось міста читати, і ніхто не піде, то тоді я даю слово, що піду
Передо мною сиділи рідні брат і сестра зі Львова. Вони спали(змучилися). Тут казали, щоб пішли зі Львова читати... Брат прокинувся, але хотів далі спати. Він попросив мене, щоб я читала. отець, який сидів біля нас, був згоден з Влодком. І я пішла. Я щитала останній десяток скорботного Розарія...

Мир всім

ТадеяДата: Неділя, 22.11.2009, 10:07:25 | Сообщение # 8
Quote (zosia)
На четвертій скорботній частині(Ісус бере на себе хрест) мене вжалила оса...

Справді чудо, бо за весь період перебування в Меджугор"ї я не бачила жодної оси!!! smile

zosiaДата: Понеділок, 23.11.2009, 4:58:08 | Сообщение # 9
Я написала, що це дивно звучить smile Хоча там люди вирощують виноград...

Мир всім

ovsamparaДата: П`ятниця, 27.11.2009, 6:07:16 | Сообщение # 10
Коли три роки тому був перший раз в Меджугорї то відчув що таке попасти в Рай. Мир на серці, здоровя на тіла і радість від молитви прослави у Господа. Якщо Меджугорє це передсмак Неба, бажаю всім це відчути поїхавши туди. Марія все організує. Я про Богородицю нашу Маму!

Бог Любить Тебе!

volodymyrДата: Вівторок, 01.12.2009, 2:07:20 | Сообщение # 11
Слава ІСУСУ ХРИСТУ!
хотів би ще раз подякувати Богу за все,що так дивно рятує світ від загибелі,Він у своєму милосерді посилає матір Ісуса Христа -Богородицю -Діву Марію,серед безліч місць куди Їі посилав Всевишній,це місце особливо дороге Їй,саме тут в Меджугор'є у 1981р 24-25 червня Вона з'явилась 6ом дітям із закликом миру.Мир повинен бути між людьми.Це місце відвідало понад 20 мільйонів людей,серед них і я.Хочу вас запевнити,що хто би що не казав про цей факт на землі,я вірю.Віра це важливо,віра в Єдиного Бога Трійцю єдиносущну хвальну і нероздільну.Бог Отець,Бог Син,Бог Дух Святий.
Коли я повернувся з Меджугор'є я розпочав виконувати ті 5 рекомендацій Богородиці,було непросто,але Бог дивно допомагав мені в найнеобхідніший час.Та Він зрештою завжди дбає про нас,навіть якщо ми і не усвідомлюємо це.Часто ми навіть забуваємо сказати Богу- дякую за все.А як щодо покаяння,тут ще складніше,часто чуємо "за що мені каятися?" кажу вам по правді що є за що.Немає такого дня щоби ми не згрішили.Забуваємо за Сповідь,за Св.Таїнства Церкви їх є 7. Чи можемо зватись справжніми християнами?Те що нас охристили,це добре зробили,але потрібно йти до храму,щонеділі на Службу Божу,а там звершуются й інші Св.Таїнства.Зрештою,кожен раз на Ній присутній сам Ісус Христос у Св.Євхаристії під видом хліба і вина.Якого ми в покаянні,покорі приймаємо до себе.Це дуже важливо йти до Св.Причастя часто.Бо тоді Бог перебуває в нас,а ми в Ньому.-Обіцянка Ісуса Христа.В Св.Письмі про це все детально описано,на жаль мало людей розуміють важливість Св.Письма як Слова Божого до нас людей.Знаєте, я Його теж не читав,жив як хотів,тепер вже так не хочу бо з Богом найкраще!
Знаємо що правдивий засновник церкви,Ісус Христос,і це було 2000 р.назад,бачимо все нових і нових засновників церков,питання,яких,або чіїх? Коли маємо єдину Соборну Апостольську Церкву яку ворота пекла не подолають.Зараз справді багато вовків в овечих шкурах,уважайте щоб не звели вас.Бо Бог один,віра одна,хрищення одно,церква одна,Пастир один.Св.Письмо це важливо,проте як вчить церква,а не кожна людина бо людей у світі багато,і кожен тлумачить по своєму.А часто своя воля -грішна.Потрібно шукати Божої Волі, вона правдива.
Дійсно немало потрібно прикласти зусиль аби переконати людину в істині. Богородиця нас вчить,віри не нав'язувати,а власним прикладом життя показувати це.В інтернеті це непросто,але я вірю Господь поможе!
Дякую що ви є! Бо "люби ближнього свого як себе самого"
давайте всі так будемо робити,пора змінити світ на краще!
Мир,мир,мир всім!
Давайте молитись щодня! Це дуже важливо,давайте робити добрі вчинки,давайте не будемо ображати одного,давайте миритись,давайте любити!
Мир вам і Божої любові!
Дякую за увагу!
Слава Ісусу Христу!

Коли я побував вперше в Меджугорє-Боснія і Герцеговина-місце сучасної з"яви Пресвятої Діви Марії.То саме там вперше почув такі слова: "Відкрийте ваші серця" я довго не міг збагнути як це відкрити серце людське? Саме до цього закликала і продовжує це робити Мати Божа. бо думав як то зробити фізично, приклавши зусиль. і лише через десь 7-9 місяців після мого навернення,щоденних молитв,частої Сповіді,Св.Причастя зрозумів, і то не до кінця як це відкрити серце...Серце духовне,серце молитви,миру,спокою. Без покаяння неможливо відкрити серце. так от відкриваючи це Серце ми поступово наближаємось до Бога і в молитві розмовляємо з Ним.Він все чує,все бачить і все знає,бо знає наші думки перш ніж ми подумаємо про щось. Може збоку і здається що молитва це монолог,але це неправда. Є багато доказів того що кожна молитва є вислуханою,і в залежності що ми просили і наскільки воно нам потрібно Господь нам дарує, коли ми молилися і просили Господа за здоровя когось наприклад, а та людина не вилікувалась,то це не означає що молитва не діє. тут є декілька факторів 1)Ця людина має перенести цю хворобу внаслідок а)якогось гріха б)її випробовування Господом на її відданість. в)щоб вона покаялась і навернулась до Бога Господь знає коли і як помогти людині. тут потрібна наша увага і звернення до Бога і перепрохання Його за свої гріхи. також дуже важливий момент-зрозуміти волю Божу. бо щодо кожної людини ця воля -різна. Отож діалог виходить тоді коли ми здаємось на волю Божу, і просимо про це у нашій молитві. А діалог відчуємо коли будемо перебувати у покорі,покаянні,мирі,любові. тобто спочатку потрібно відкрити своє серце через молитву для діалогу. дякую за увагу! Мир вам! Слава Ісусу Христу!

Мир,Мир,Мир вам і Божої Любові!

Сообщение отредактировал volodymyr - Вівторок, 01.12.2009, 2:10:50

NatalieДата: Субота, 10.04.2010, 11:29:37 | Сообщение # 12
Слава Ісусу Христу!

Повернулась з Меджугорії не зовсім давно: 2 тижні тому... Піст, молитва і мовчання... Звісно, що вражень ціла копиця, проте не можу не виділити того стану спокою і миру, яких набуваєш в Меджугорії... До моменту поїздки я думала, що вмію перебувати з Господом в молитві, просто розмовах, читанні Письма, співаючи християнських пісень, навіть танцюючи під єврейські мотиви поклоніння Богові....але я не вміла мовчати з Ісусом.... для мене це було щось незбагненне і неймовірне. Та як, я маю стільки всього розказати, так багато прохань, так багато питань, а тут мовчання. З послухом в мене не завжди складалося, але на цей раз я вирішила, що мушу, і старалась таки мовчати! Дорогі брати і сестри, у мовчанні я так багато полюбила Ісуса, так багато почула Його слів, так багато тішилась присутністю Живого Господа, так багато розуміла Його вчинків і послань. Дякувати Богу, маю дві роботи і обидві пов"язані з людьми і безперервним балаканням з ними, тому саме мовчання для мене було цінним і важливим. Господь говорить, коли ми слухаємо, коли в тишині нашого серця милуємся присутністю Сина, коли ми змушуємо весь світ зупинитися, бо теперішня мить належить Ісусові. Незбагенний Господь і велич Його по всій землі.

Хай Господь дарує мир у наші серця, хай любов Його наповнить нас і лише тоді, коли в покорі і смиренні приймемо волю Божу, зможемо стати гідним прикладом Його любові, гідними апостолами!

Слава Ісусу Христу! Хай благословить Господь всіх вас!

...нехай буде воля Твоя... (Мт. 6:10)

ЕленаДата: Середа, 21.04.2010, 4:41:07 | Сообщение # 13
Добрый день! В конце апреля еду в Меджугорьє первый раз. После автокатастрофы, слава Богу стались все живы, я стала верить в Бога. Знакомые посоветовали поехать, но все время никак не могла решиться. Решение пришло само. Я очень волнуюсь, но очень хочу поехать. По приезду расскажу о своих впечатлениях. И еще вопрос: одскажите, какая сейчас погода, я не имею малейшего понятия о тодешнем климате. Спасибо.

AlexДата: Четвер, 22.04.2010, 10:59:15 | Сообщение # 14
Quote (Елена)
Добрый день! В конце апреля еду в Меджугор’є первый раз. После автокатастрофы, слава Богу стались все живы, я стала верить в Бога. Знакомые посоветовали поехать, но все время никак не могла решиться. Решение пришло само. Я очень волнуюсь, но очень хочу поехать. По приезду расскажу о своих впечатлениях. И еще вопрос: одскажите, какая сейчас погода, я не имею малейшего понятия о тодешнем климате. Спасибо.

Добрий день!
А чого хвилюєтесь ? У Меджугор’є ніхто Вас не покусає. У Меджугор’є можна отримати багато милості,радості,ласки, дар віри,тілесне зцілення,душевні зцілення, там можна навчитися по справжньому прощати людину яка тобі завдала дуже великого болю, саме там можна навчитися бачити у своїх ворогах - товаришів, там можна навчитися по справжньому любити ближнього як самого себе. Я міг би продовжити але мушу втікати по роботі. Хочу тільки сказати що у Меджугор’є Святий Дух торкається кожного в особливий спосіб, і раджу вас не хвилюватися все буде Ок .
Ось тут є актуальна погода у Меджугор’є. http://wetterbote.de/wf-sites/wf-bosnien.php
А тут погода на цілий тиждень http://wetterbote.de/Mostar_Bosnien-Herzegowina-Wetter
На карті внизу є Mostar, недалеко від цього міста знаходиться Меджугор’є.
Дивіться погоду у Mostar, і така сама погода буде у Меджугор’є.
Божого Вам благословення !
З Богом !

Меджугор'є - там де Небо cходиться з Землею

ОлеченькаДата: П`ятниця, 18.06.2010, 11:08:42 | Сообщение # 15
Вирішила і я написати свою історію про поїздку до Меджугор'я,-як мене Матінка Божа покликала на це святе місце. Побувала я там на початку травня цього року. На Благовіщення мені подзвонила моя свекруха ввечері і сказала, що вона збиралая їхати до Меджугор'я, але по роботі їй не виходить, то повинна їхати я, бо у нас з чоловіком немає дітей. Я одразу відмовилась, ми з нею передзвонювались кілька годин, були сльози, плачі, я страшенно не хотіла їхати, так як не знала нічого про це місце і мала їхати сама, без чоловіка, без знайомих. Свекруха підключила мою маму і вони удвох мене вмовляли, щоб я їхала і я нарешті погодилась - це був останній день збору документів, опівночі нашому отцю ми вислали мої дані смскою і мені відкрили візу. Скажу чесно в дорозі до Меджугор'я нам показували різні фільми про нього, багато розказували, але я все ж таки й надалі була скептично настроєна, їхала туди більше як турист. Але як тільки ми приїхали , вийшли з автобуса я відчула незвичайний аромат повітря- запах троянд і мира,який був всюди!!! Я була в захваті!!! Ввечері ми пішли на розарій,я побачила як танцює сонце,а моя перша адорація-це було щось неймовірне, моя думка про це місце кардинально змінилась. Весь час я почувала себе як удома, я забула про усе, про ті проблеми, справи, забувала навіть дзвонити до рідних, настільки було легко і мирно на душі, я почувала себе просто як у раю. Одного дня на розарії я побачила Матінку Божу та образ Ісуса Христа на небі-це було справжнє щастя!!!!! Сльози текли рікою. Я думала, якою я була духовно сліпою,що так сильно не хотіла сюди їхати. Останній день для мене був сумний,бо я страшенно не хотіла повертатись додому. Я переконана, що саме Матінка Божа покликала мене на це місце, щоб я краще пізнала її, щоб я навчилася щиро молитися, щоб я віддала свої гріхи Ісусу, щоб в моєму серці запанував МИР!!! Я Їй безмежно за це вдячна. Ще задовго, приблизно за півроку до поїздки, під час молитви ,коли я закривала очі, являвся образ Богородиці, незнайомий мені, тоді я не могла зрозуміти, що то за образ, адже я такого ніколи не бачила. Це була Меджугорська Матінка Божа!!!!!! Я кожного дня дякую за цю поїздку Богородиці та Господу і надіюсь,що ще не один раз побуваю в Меджугор'ї

Олеченька

Сообщение отредактировал Олеченька - Субота, 19.06.2010, 1:43:12

Форум » Меджугор'є » Паломництво в Меджугор'є » Враження від відвідин Меджугор"ї. (Чи Ти був в Меджугор"ї? Якщо так, розповіш, що вразило Тебе.)
Сторінка 1 з 212»
Пошук: