Четвер, 09.09.2010, 7:40:27
Хто бо для свого тіла сіє, той з тіла пожне зотління; а хто сіє для Духа, той від Духа пожне життя вічне. (Гал.6, 8)
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Ласкаво просимо » Знайомство з сайтом » Слава Ісусу Христу!!!
Слава Ісусу Христу!!!
AlexДата: Вівторок, 09.06.2009, 10:50:40 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Дорогі друзі чекаємо від вас ідей та пропозицій щодо наповнення цього форуму життям ( тобто темами, дискусіями, та інше)
Божого Вам благословення

Меджугор'є - там де Небо cходиться з Землею

ТадеяДата: Середа, 01.07.2009, 10:39:46 | Сообщение # 2
Зайшла на сайт і ........... в мене перехопило подих! Люблю Меджугор`є,хоча сама ніколи там не була(мрія життя). З нетерпінням чекаю на нові послання Богородиці,бо знаю,що Мама звертається саме до мене rolleyes
Засновникам сайту-велике спасибі.Дорогі друзі,ви вершите велику справу поширення Божого Світла в людські душі.........Тож нехай Господь благословить вашу працю!!! hello

“Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).

AlexДата: Середа, 01.07.2009, 11:39:51 | Сообщение # 3
Quote (Тадея)
Зайшла на сайт і ........... в мене перехопило подих! Люблю Меджугор`є,хоча сама ніколи там не була(мрія життя). З нетерпінням чекаю на нові послання Богородиці,бо знаю,що Мама звертається саме до мене rolleyes
Засновникам сайту-велике спасибі.Дорогі друзі,ви вершите велику справу поширення Божого Світла в людські душі.........Тож нехай Господь благословить вашу працю!!! hello

Слава Ісусу Христу!
Дуже радий що Ви любите Меджугор`є, уявляю собі Вашу любов якби Ви там побували.
В чому саме проблема?? Чому на зустріч молоді туди непоїдете ?
Також хочу нагадати що сайт та форум в стадії допрацювання, на цьому тижні на форумі будуть створені нові теми.

Quote (Тадея)
Засновникам сайту-велике спасибі.Дорогі друзі,ви вершите велику справу поширення Божого Світла в людські душі.........Тож нехай Господь благословить вашу працю!!!

Гарно дякую за теплі слова, та підтримку яка нам зараз потрібна.Нехай Благословить Вас Господь
А також хочу ще подякувати Ігореві - ( Модератору та Журналісту нашого сайту) та Улянні (Журналістці) за чудову та активну допомогу на нашому сайті. Нехай Благословить Вас Господь і Вашу працю

Меджугор'є - там де Небо cходиться з Землею

ТадеяДата: Субота, 04.07.2009, 8:31:25 | Сообщение # 4
Quote (Alex)
В чому саме проблема?? Чому на зустріч молоді туди непоїдете ?

Планувала поїздку на наступний рік,але душа просто лине в Меджугор`є........А ще переглянула фото з попередніх фестивалів,подовжено термін можливої реєстрації, і зрозуміла,що Богородиця кличе мене вже сьогодні smile Тож, якщо Господь благословить плани- відвідаю Меджугор`є вже цього року!

“Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).

piligrimДата: Субота, 04.07.2009, 9:47:32 | Сообщение # 5
Quote (Тадея)
Засновникам сайту-велике спасибі.

Дякуймо за все Господу Ісусові та Його Матері. За те що дали нам натхнення та ідею.
Quote (Тадея)
Тож нехай Господь благословить вашу працю!!!

І Вам Бажаю Божого благословення smile

Форум » Ласкаво просимо » Знайомство з сайтом » Слава Ісусу Христу!!!
Сторінка 1 з 11
Пошук: