| Alex | Дата: Вівторок, 09.06.2009, 10:50:40 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Дорогі друзі чекаємо від вас ідей та пропозицій щодо наповнення цього форуму життям ( тобто темами, дискусіями, та інше) Божого Вам благословення
Меджугор'є - там де Небо cходиться з Землею
|
| |
| |
| Тадея | Дата: Середа, 01.07.2009, 10:39:46 | Сообщение # 2 |
|
| Зайшла на сайт і ........... в мене перехопило подих! Люблю Меджугор`є,хоча сама ніколи там не була(мрія життя). З нетерпінням чекаю на нові послання Богородиці,бо знаю,що Мама звертається саме до мене Засновникам сайту-велике спасибі.Дорогі друзі,ви вершите велику справу поширення Божого Світла в людські душі.........Тож нехай Господь благословить вашу працю!!!
“Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).
|
| |
| |
| Alex | Дата: Середа, 01.07.2009, 11:39:51 | Сообщение # 3 |
| Quote (Тадея) Зайшла на сайт і ........... в мене перехопило подих! Люблю Меджугор`є,хоча сама ніколи там не була(мрія життя). З нетерпінням чекаю на нові послання Богородиці,бо знаю,що Мама звертається саме до мене rolleyes Засновникам сайту-велике спасибі.Дорогі друзі,ви вершите велику справу поширення Божого Світла в людські душі.........Тож нехай Господь благословить вашу працю!!! hello Слава Ісусу Христу! Дуже радий що Ви любите Меджугор`є, уявляю собі Вашу любов якби Ви там побували. В чому саме проблема?? Чому на зустріч молоді туди непоїдете ? Також хочу нагадати що сайт та форум в стадії допрацювання, на цьому тижні на форумі будуть створені нові теми. Quote (Тадея) Засновникам сайту-велике спасибі.Дорогі друзі,ви вершите велику справу поширення Божого Світла в людські душі.........Тож нехай Господь благословить вашу працю!!! Гарно дякую за теплі слова, та підтримку яка нам зараз потрібна.Нехай Благословить Вас Господь А також хочу ще подякувати Ігореві - ( Модератору та Журналісту нашого сайту) та Улянні (Журналістці) за чудову та активну допомогу на нашому сайті. Нехай Благословить Вас Господь і Вашу працю
Меджугор'є - там де Небо cходиться з Землею
|
| |
| |
| Тадея | Дата: Субота, 04.07.2009, 8:31:25 | Сообщение # 4 |
|
| Quote (Alex) В чому саме проблема?? Чому на зустріч молоді туди непоїдете ? Планувала поїздку на наступний рік,але душа просто лине в Меджугор`є........А ще переглянула фото з попередніх фестивалів,подовжено термін можливої реєстрації, і зрозуміла,що Богородиця кличе мене вже сьогодні Тож, якщо Господь благословить плани- відвідаю Меджугор`є вже цього року!
“Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).
|
| |
| |
| piligrim | Дата: Субота, 04.07.2009, 9:47:32 | Сообщение # 5 |
| Quote (Тадея) Засновникам сайту-велике спасибі. Дякуймо за все Господу Ісусові та Його Матері. За те що дали нам натхнення та ідею. Quote (Тадея) Тож нехай Господь благословить вашу працю!!! І Вам Бажаю Божого благословення
|
| |
| |